Cím & Kapcsolatok

Our Address

2500 Esztergom, Bem tér 2.

GPS

47.779792750021, 18.743330198416

Volánbusz

Az esztergomi buszvégállomás 2020-ban költözött a vasútállomás mellé. Innen indulnak a helyi járatok és a helyközi járatok is. A Volánbusz forgalmi irodája az esztergomi vasútállomás épületében működik. Ott lehet jegyet vásárolni és információt kérni a buszjáratokkal kapcsolatban is.

Helyi járatok

A helyi járatok menetrendje megtekinthető a Volánbusz weboldalán, itt: https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/esztergom

A Bazilikához az 1-es és a 11-es helyi járattal lehet eljutni.

Helyközi járatok

A 800-as járat fél óránként közlekedik és a 10-es úton köti össze Esztergomot Budapesttel. Érintett települések: Esztergom, Dorog, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Budapest.

A 880-as és a 889-es buszjárat a 11-es úton közlekedik óránként Esztergom és Budapest között. Érintett települések: Esztergom, Pilismarót, Dömös, Visegrád, Dunabogdány, Tahitótfalu, Leányfalu, Szentendre és Budapest. Részletek itt a Volánbusz oldalán: https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/vonal-lista/vonal?menetrend=2920

A Volánbusz járatai összekötik Esztergomot a környékbeli településekkel is.

Nemzetközi járatok

Amikor nincs járványhelyzet, a Volánbusz nemzetközi járatot is üzemeltet Esztergom és Párkány között.

Az összes járattal kapcsolatos információért látogasson el a volanbusz.hu weboldalra!

Tipp

Utazása megtervezéséhez használja a menetrendek.hu weboldalt, amelyen a különböző tömegközlekedési eszközök menetidejét össze tudja hasonltani.