Idegenvezetőt keres Esztergom és térségében?

Jó helyen jár. Ebben tudunk Önnek segíteni.

Jól ismerjük a helyi idegenvezetőket és meg tudjuk keresni Önnek azt a szakembert, aki a leginkább megfelel az igényeinek. Minden idegenvezetőnek van egy specifikus tudása: van, aki jobban ismeri a várost, van, aki a Várrmúzeum nagy szakértője, ellenben mások nagyon jól ismerik a Főszékesegyházi Kincstárat, kevesen vannak, akik tudnak tárlatvezetést tartani az ország harmadik legjelentősebb képtárában, a Keresztény Múzeumban és még kevesebben vannak, akik a Felvidéket is jól ismerik, beleértve Párkányt közvetlen környezetét és a távolabbi szlovák településeket, egyesek jobban beszélik egyik vagy másik idegennyelvet, mások kevésbé.

Esztergom és térségében a következő nyelveken beszélő idegenvezetők élnek: magyar, angol, német, holland, francia, spanyol, olasz, román. Nagyon sok Budapesten élő idegenvezető is jól ismeri Esztergomot. Ők rendszeresen hoznak csoportokat egy napos dunakanyari kirándulás keretén belül Esztergomba. Közöttük lehet találni mindenféle exotikus nyelven beszélőt, így pl. török, orosz, japán, kínai, arab, horvát. Az Esztergom és térségében élő idegenvezetők egy része jól ismeri a Dunakanyar másik kiemelkedő városát, Visegrádot és rendszeresen tart tárlatvezetéseket a Fellegvárban, a Mátyás Király Múzeumban és a Salamon-toronyban. A következő dunakanyari településeken élnek kiváló idegenvezetők, akiket szintén ismerünk és ajánlani tudunk Önöknek: Visegrád, Szentendre és Vác.

Ha idegenvezetéssel kapcsolatban szeretne érdeklődni, keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Cathedralis Tours

2500 Esztergom, Bajcsy-Zsilinszky E. u. 26.

+36 (33) 520 260; +36 70 391 9992

cathedralisegom@vnet.hu

esztergomtours.hu

info@ilovesztergom.com (angol, francia, német nyelvű tájékoztatást ezen az email címen kérhetnek)

e-mail címre! Általában még aznap válaszolunk.

I Love Esztergom! – 2022. május 26.

 

Top

„Itt a magyar Róma!” – helytörténeti séták a történelmi Esztergomban

garantált program

2022-ben is a Cathedralis Tours Utazási Iroda heti rendszerességgel történelmi sétákat indít az Esztergomi Várhegyen és a Szent Tamás-hegyen. A vezetett séta során az idegenvezető bemutatja a város rejtett kincseit, olyan részletekre hívja fel a figyelmet, amelyek könnyen elkerülik a figyelmét még a helyienek is. 

Nagyobb létszámú csoport esetén a túrát más előre egyeztetett időpontban is tudja biztosítani az iroda. Egyéni vendégeknek azt javasoljuk, hogy előre jelezzék részvételi szándékukat a megadott telefonszámok egyikén.

I Love Esztergom – 2021. augusztus 12.

Top