Cím & Kapcsolatok

Our Address

2500 Esztergom, Bajcsy-Zsilinszky u. 26.

GPS

47.7961425, 18.7398997

A Cathedralis Tours Utazási és kulturális Rendezvényszervező Iroda

A Cathedralis Tours Utazási és kulturális Rendezvényszervező Iroda a kiutaztatás mellett beutaztatással is foglalkozik. Ez az esztergomi székhelyű utazási iroda az Esztergomba érkező csoportok programjának megszervezését vállalja, programcsomagokat kínál számukra és értékesíti az Esztergomi Várszínház előadásaira a jegyeket. A Várszínház előadásai közé tartoznak a minden évben augusztus 15-20. között megrendezésre kerülő nagyszínpadi előadások a Bazilika előtt.

Turista szezonban, tavasztól őszig, heti rendszerességgel indít vezetett városnézéseket, amelyekbe az egyénileg érkező vendégeknek is lehetőségük van bekapcsolódni.

2021-ben az „Itt a Magyar Róma” című vezetett sétát két útvonalon kínálja a városba látogató turistáknak. Az 1. séta garantált programként péntek – vasárnap délelőtt, a 2. séta szombat-vasárnap kora délután indul. Bejelentkezésre, kisebb-nagyobb csoportoknak, iskolai osztályoknak már 10 főtől, bármely napon-és órában indulhat vezetett városnézés!

Az irodában 3 nyelven szólnak a turistához. Esztergomban, a Dunakanyarban 5 európai nyelven biztosítanak idegenvezetőket, tárlatvezetőket bel-és külföldi csoportoknak.

Esztergom: Kapu a Felvidékre! Egy –és félnapos vezetett túrákhoz, az Alsó-Garam és az Ipoly-völgye csodálatos vidékére, Esztergom-környéki dunai hajókirándulásokhoz szintén

a Cathedralis Tours a legjobb partner!

Cathedralis Tours Utazási Iroda Facebook oldalán is is megtekinthetik a  legújabb kínálatukat.