Indul a 2022-es hajózási szezon Esztergomban!

Indul a 2022-es hajózási szezon Esztergomban!

Indul a 2022-es hajózási szezon Esztergomban, amely

2022 június 3-tól október 2-áig tart

Igaz, hogy az első szárnyashajó idén április 29-én kötött ki Esztergomban, azonban az Esztergom térségében élők és az ide érkező látogatók számára a hajókázási lehetőséget leginkább a dunakanyari körjáratok biztosítják.

Dunakanyari körjáratok

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is júniustól szeptemberig közlekedik az Esztergomi körjáraton a Mahart Passnave Kft. motoros kirándulóhajója.

A menetrend nem változott: minden péntek, szombat és vasárnap kétszer indul hajó az Esztergomi Kikötőből: 10 órakor és 16 órakor. A hajó Szobon és Zebegényben köt ki. Zebegényben lehetőség van átszállni a visegrádi körjáraton közlekedő hajóra.

A tavalyihoz képest a körjárat árán emeltek, azonban az 1500 forintos napijegy még így is rendkívül kedvezőnek mondható. Bővebb információkért a körjáratokról olvassák el tavalyi cikkünket.

Egy órás hajókázás Esztergomból

Idén azokra is gondoltak, akik nem szeretnének közel két és fél órát a hajón maradni vagy egy egész napos hajós programot bevállalni, hanem csak egy rövidebb időre szállnának fel a fedélzetre. Számukra a Mahart Passnave Kft. minden péntek, szombat és vasárnap 13 órakor egy órás hajókázási lehetőséget biztosít az Esztergomi Hajóállomásról.

Hajózási menetrend

A 2022-es részletes hajózási menetrend itt érhető el:

(Kivételes napok: június 6-án, pünkösdhétfőn közlekednek a hajók a hétvégi menetrend szerint, azonban augusztus 20-án nem!)

Hajó menetrend 2022

Bővebb információért a Dunakanyarban közlekedő hajójáratokról, látogasson el a mahartpassnave.hu weboldalra.

I Love Esztergom!

ilovesztergom.com

2022.05.26